Sos Jalapenos Chili/picant: Borcan200 ml

Recomandat ca:Sos picant pentru pizza, spaghete, tortelini. Se poate servi cu tocanita de carne, preparate din ficat, ciorba de cartofi de asemenea cu cartofi fierti sau piure.

Rosii uscate in ulei vegetal: Borcan200 ml

Se recomanda ca si garnitura langa carne, peste, cu cascaval, in sandwich, in salate, cu piure de cartofi sau de legume origarnitura la spaghete.

Pesto de Leurda: Borcan200 ml

Se consuma ca sisos pentru spaghete, orez, cartofi natur sau cu alte legume in salate sau pe paine prajita ori sandwich.

Pesto de Bazilicum: Borcan200 ml

Se consuma cu parmezan ca sos pentru paste: spaghete, lasagna, tortelini. Se poate servi pe felii de carne de vita, pe sadwich si de asemenea cu cartofi fierti sau piure.

Pesto de rosii uscate: Borcan200 ml

Pesto de rosii uscate se poate servi alaturi de carne, cascaval,sandwich,cartofi, paste, salate sau chiar si pe paine. 

Jalapenos prospat/iute: Caserola 100g

Recomandat ca: Chili con carne, Burrito,in salata mexicana "Pico de Gallo" ori invelit in bacon sau pane umplut cu branza.

Chili Cayenne proaspat/iute: Caserola60g

Recomandat ca sicondiment in supe,in sandwich, in pizza, in salate etc.

Chili Cayenne macinat/iute: Punga20g

Recomandat ca sicondiment in supe si salate.

Rosii uscate: Caserola 200g

Se consuma in sandwich sau ca Anti-Pasti.

Coriandru proaspat:Caserola 100g

Recomandat ca sicondiment in Burrito,linga carne, peste, cascaval,in supe, in sandwich, in salate, in iahnie de fasole etc.